Публикации

Флаер - Фер со потрошувачот PDF верзија

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Посетеност

Денес208
Овој месец1030
Вкупно433311

04 Јули 2020

Презентации

Pin It
  1. Презентација за претставување на проектот [PPT]
  2. Консултација за нацрт-повелбата и кодексот на однесување за сертификатот „Фер со потрошувачот“ [PPT]
  3. Нацрт- Процедури за сертифицирање и градење капацитети на Граѓанските Организации [PPT]
  4. Certificate for corporate social responsibility [PPT]
  5. Ales Kranjc Kuslan, Ekvilib Institute [PPT]
  6. МОДЕЛ на Сертификатот ФЕР со ПОТРОШУВАЧОТ [PPT]
  7. Претставување на повикот за ре-грантирање [PPT]
    Проектот „Партнерство меѓу граѓанското општество и деловниот сектор – развивање иновативен модел за мобилизација на финансиски средства“ се спроведува од  
  EU zname 001Проектот е финансиран од Европската Унија      

Kreacija LOGO Vektor v14

      Logo Zenit MKD 1              OPM logo    eu za tebe
 Веб-сајтот е изработен и се одржува со финансиска поддршка од Европската Унија. Неговата содржина е одговорност единствено на ЗБК Креација, Асоцијацијата Зенит и Организацијата на потрошувачите (ОПМ), и не може да се смета дека ги одразува ставовите на Европската Унија.
©2020 Project: Civil society-business partnership: Developing innovative model for mobilization of financial resources

Search