Публикации

Флаер - Фер со потрошувачот PDF верзија

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Посетеност

Денес192
Овој месец1014
Вкупно433295

04 Јули 2020

Нацрт - Кодекс за фер однос кон потрошувачите

Pin It

kodeks coverНацрт - Кодекс за фер однос кон потрошувачите [PDF]

    Проектот „Партнерство меѓу граѓанското општество и деловниот сектор – развивање иновативен модел за мобилизација на финансиски средства“ се спроведува од  
  EU zname 001Проектот е финансиран од Европската Унија      

Kreacija LOGO Vektor v14

      Logo Zenit MKD 1              OPM logo    eu za tebe
 Веб-сајтот е изработен и се одржува со финансиска поддршка од Европската Унија. Неговата содржина е одговорност единствено на ЗБК Креација, Асоцијацијата Зенит и Организацијата на потрошувачите (ОПМ), и не може да се смета дека ги одразува ставовите на Европската Унија.
©2020 Project: Civil society-business partnership: Developing innovative model for mobilization of financial resources

Search